x

Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, Izdevniecības Rīgas Viļņi mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Vairāk par sīkdatnēm lasiet ŠEIT. Vai Jūs piekrītat šo sīkdatņu izmantošanai?

✘ Nepiekrītu ✔ Piekrītu

— Laiks labai kūkai! —

Ir laiks labai kūkai!

Šajā “100 labu padomu” speciālizlaidumā “Vasaras Kūkas” piedāvājam gan klasisku un iecienītu kūku, piemēram, latviešiem tik tīkamās ābolu un biezpiena, kā arī vegānisko un modes kūku receptes. Pašķirsti, un atradīsi musa kūku, kūku glāzē un vasarā tik aktuālo svaigā siera kūku! Turklāt visas receptes ir vienkāršas, tāpēc viegli pagatavojamas.

Uzmeistaro kūku, pasniedz to pie tējas vai kafijas tases, cienā mājiniekus un viesus, saņem uzslavas un gūsti gandarījumu!

Šoreiz izmēģini

◈ Balto dzidro ābolu kūku

◈ Gaisīgo zefīra kūku

◈ Latvisko garšu kūkas: ābolu-ķiršu un vienkāršo biezpienkūku

◈ Kūkas ar burkāniem un kabačiem

◈ Klasiskās siera un medus kūkas

◈ Vieglās un gaisīgās “Pavlovas”

◈ Apmeklē vegānisko kūku meistarklasi

◈ Normandiešu kūku ar olbaltuma cepurīti

◈ Ņujorkas plūmju kūku

◈ Sulīgos sacepumus ar bērnības garšu no ogām un biezpiena

◈ Desertu, kas aizvieto kūku – brilē krēmu: klasiskais, baltās šokolādes un aveņu

◈ Pasniedz kūku glāzē! Tas ir vienkārši, eleganti un skaisti

◈ Labākās plāno un pufīgo vafeļu mīklas un idejas piedevām