x

Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, Izdevniecības Rīgas Viļņi mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Vairāk par sīkdatnēm lasiet ŠEIT. Vai Jūs piekrītat šo sīkdatņu izmantošanai?

✘ Nepiekrītu ✔ Piekrītu

— Vārdu “diēta” uzlūkojam kā pārdomātu ēdienkarti —

 

Pavasaris ir vislabākā motivācija, lai tiktu vaļā no kāda lieka mīkstumiņa. Ko tādu apēst, lai notievētu? Ekstrēmas diētas un badošanos atstāsim citiem izdevumiem – mēs esam par mērenību un saprātu, vārdu “diēta” uzlūkojam kā pārdomātu ēdienkarti.

 

Jaunajā žurnāla “100 labi padomi” speciālizlaidumā “Receptes Garšīgai Diētai” lasi

◈ Kā tas ir – ēst pareizi? Uztura speciālistes un fizioloģes Baibas Grīnbergas padomi.

◈ Sāc ar galvu! Uztura speciālistes Ilzes Luteres ieteikumi tievētājiem. ◈ Cik daudz ir 100 kaloriju?

◈ Ko un kā ēst, lai stiprinātu imūnsistēmu?

◈ Vitamīnu ziņā vērtīgākie produkti, kas plaši pieejami Latvijā

◈ Pavasaris nāk ar bērzu sulām Cik un kā tās lietot veselības stiprināšanai.

◈ Svaigi spiestas sulas ik dienu? Kas jāzina, pirms sāc sulu kūri.

◈ Ar ko aizstāt baltos miltus + pašcepta bezglutēna maize

◈ Bez piena, krējuma, sviesta Padomi, ar ko aizstāt šos produktus receptēs

◈ Asinsgrupu diēta – principi, kas jāievēro