x

Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, Izdevniecības Rīgas Viļņi mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Vairāk par sīkdatnēm lasiet ŠEIT. Vai Jūs piekrītat šo sīkdatņu izmantošanai?

✘ Nepiekrītu ✔ Piekrītu

— Noderēs, lai saimniekotu taupīgi —

Ieskaties jaunākajā žurnāla “100 labi padomi” speciālizlaidumā “Marinēšana”! Pamēģini un pārliecinies, ka dārzeņu, sēņu, ogu un augļu konservēšanas veidi var būt ļoti dažādi, daudzveidīgi, bet iegūtais rezultāts ļoti noderēs, lai saimniekotu taupīgi.

Speciālizlaidumā lasi:
◈ TOP 3: kečups, aveņu ievārījums, marinēti patisoni

◈ tomāti – marinēti, želejā un savā sulā

◈ kā konservēt tikai ar sāli un kurš sāls derēs labāk

◈ citzemju receptes – franču pupiņas, ceptu tomātu mērce

◈ marinē kā Toskānā – etiķī un eļļā

◈ sālīti citroni marokāņu gaumē

◈ kabaču ikri kā agrākos laikos

◈ cukīni karijā un divu veidu kabaču salāti

◈ kā iekonservēt pupiņas ziemai

◈ marinējumi gardai sviestmaizei

◈ marinēts ziedkāposts un vīnogu čatnijs

◈ upenes ar kanēli, rabarberi zemenēs

◈ zupu sagataves

◈ trīs paņēmieni persiku ieziemošanai 

◈ augļu un ogu pastilas 

◈ sagataves mājas bāriņam

Un vēl…