x

Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, Izdevniecības Rīgas Viļņi mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Vairāk par sīkdatnēm lasiet ŠEIT. Vai Jūs piekrītat šo sīkdatņu izmantošanai?

✘ Nepiekrītu ✔ Piekrītu

— Jaunumi —

Jūsu vasaras smeķim - speciālizlaidums Marinēšana!

Žurnāls 100 Labi Padomi nāk klajā jau ar piekto speciālizlaidumu Marinēšana:
• Klasiskas un modernas gurķu receptes.
• Pagatavo, lai nav jāpērk veikalā – tomātu mērces un citas piedevu receptes.
• Kas jāņem vērā, saldējot dārzeņus un garšaugus.
• Kā gudrā kaltēt un pareizi uzglabāt kaltētus produktus?
• Dažādu zivs un gaļas konservu receptes.

 Pārdošanā divus mēnešus, sākot ar 21. jūniju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicēts: 29.06.2017.