x

Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, Izdevniecības Rīgas Viļņi mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Vairāk par sīkdatnēm lasiet ŠEIT. Vai Jūs piekrītat šo sīkdatņu izmantošanai?

✘ Nepiekrītu ✔ Piekrītu

— Receptes, padomi un knifi —

Ideja ir pavisam vienkārša – vasarā negribas stāvēt pie plīts, tāpēc ļauj strādāt idejām un cepeškrāsnij! Un plātsmaize ir gastronomiski ļoti ietilpīgs jēdziens: tā ir gan mūsu tradicionālā drumstalu maize, gan ātrā plātsmaize, kur par pamatu izmanto veikalā pirktas saldētas mīklas plāksnes, gan kāda no modernajām apgāztajām kūkām, kuru pagatavošanai arī nevajag grādu kulinārijā. Kā arī esam apkopojuši cittautu sāļo plātsmaižu receptes, piemēram, vācu flammkūkas, kas produktu un to salikumu ziņā mums varētu būt tik mīļa un saprotama. 

Jaunajā speciālizlaidumā atradīsi dažādas receptes un padomus, kā pagatavot:

◈ klasisko latvieša plātsmaizi,

◈ ķiršu klafitī,

◈ biezpiena plātsmaizi,

◈ vasaras saldos grēciņus,

◈ laša un brokoļu pīrāgu. 

Savukārt šokoholiķiem – trīs versijas par brauniju.

 Žurnālā arī citas dažādu gardu konditorejas izstrādājumu receptes.