x

Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, Izdevniecības Rīgas Viļņi mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Vairāk par sīkdatnēm lasiet ŠEIT. Vai Jūs piekrītat šo sīkdatņu izmantošanai?

✘ Nepiekrītu ✔ Piekrītu

— Jaunumi —

 

100 Labu Padomu virtuvē - Marinēšana

Gurķu konservēšana, tomātu griešana, lai liktu želejā, zemeņu ievārījuma un plūmju kompota taisīšana prasa laiku un darbu, taču vai ir kas tāds uz šīs zemes, ko var dabūt, neieguldot?

Iznācis jaunais žurnāla ''Marinēšana'' numurs, kurā atradīsi noderīgus padomus ziemas gardumu sagatavošanai.

Pārdošanā no 22. jūnija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicēts: 21.06.2018.